Præsentationsvideo

Giv en levende præsentation af jeres virksomhed. Med video kan I på få sekunder vise og forklare, hvem I er, hvad I står for og hvad I kan tilbyde – langt mere personligt og detaljeret end i tekst og billeder. 

Med video kan I invitere kunder, samarbejdspartnere og potentielle medarbejdere på et virtuelt besøg og give dem et indtryk, der brænder sig fast i hukommelsen. I kan forklare selv komplekse produkter og processer, og give et indtryk af, hvem man handler og samarbejder med hos jer.

Jeg hjælper jer med at udarbejde jeres præsentationsvideo i overensstemmelse med jeres øvrige markedsføring, så resultatet bliver professionelt, effektivt og troværdigt.

Priseksempel – præsentationsvideo

Her er et pris eksempel på en video, som den du kan se herover. Kontakt mig og fortæl om jeres ønsker og idéer til en video, der præsenterer jeres forretning. Så giver jeg et konkurrencedygtigt tilbud. Prisen er ekskl. evt. manuskript, speak og undertekster – og ekskl. kørsel over 30 km.

 

8.995 kr

ekskl. moms

At lave en præsentationsvideo af jeres virksomhed eller af jeres medarbejdere, kræver, at vi har haft en god dialog inden vi går igang. Vi skal bla have styr på hvor du ønsker din præsentationsvideo skal vises? Er det på din hjemmeside eller på de sociale medier? Måske du ønsker at have flere varianter afhængig af hvilket medie du bruger.

Vi skal have styr på hvem målgruppen er, og hvordan din præsentationsvideo skal tale til dem og deres behov.

Hvad skal din præsentationsvideo fortælle omkring din virksomhed? Hvad håber du så på vedkommende gør, efter at have set din video? Der skal nemlig gerne være en call to action, så din målgruppe handler.

Lad os starte med at tage en uforpligtende snak, så må vi se om der er et match og om jeg kan hjælpe dig. Du er velkommen til at ringe: tlf 28 56 13 06 eller sende mig en mail. jorgencarstens@gmail.com 

Send en mail og vi tager en uforpligtende snak – præsentationsvideo