Video til sociale medier

Styrk jeres profil på LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube m.fl. med en SoMe video. Ifølge iVækst kan video øge konverteringen med op til 71%, så her er en oplagt chance for at øge både jeres salg og kendskab. 

Jeg kan tilbyde video til sociale medier (SoMe) der typisk har en længde på 20-30 sekunder og derfor kan produceres hurtigt – ofte fra dag til dag. Det giver jer mulighed for at handle på spontant opståede muligheder og skabe resultater hurtigt.

Når i arbejder med content marketing kan i bruge video på sociale platforme til fx tilbud, kampagner og employer branding, og få langt større rækkevidde!   

Se her flere eksempler på hvad jeg har produceret

Priseksempel – video til sociale medier

Her er et priseksempel på en video til sociale medier som den, der er vist ovenfor. Vi har på forhånd aftalt over telefonen, hvad formålet med videoen er – fx salg af et konkret produkt – og hvad der skal filmes. Kunden har lokaler og effekter klar til, at jeg ankommer med kamera og udstyr. Efterfølgende kører jeg hjem og klipper og redigerer. Prisen er ekskl. evt. manuskript, speak og undertekster – og ekskl. kørsel over 30 km.

5.470 kr

ekskl. moms

SoMe video

Når du arbejder med ‘content marketing’ og skal skabe en masse indhold til Jeres sociale medier, så er det en god idé at tænke i små historier som du enten selv kan filme, hvor jeg så hjælper dig med at redigere – farvejustering – timing og musik, så det kommer til at se professionelt ud. 

Når man arbejder med video til sociale medier, så er hastighed altid vigtigt. Jeg bestræber mig på, at I har filmen retur samme dag, så det hurtigt kan komme online.

Vi kan også planlægge at skyde en masse små klip, som kan bruges til forskellige nyheder – tilbud og anden information. Herefter kan vi så lave nogle templates med video – logo – musik osv. hvor vi så løbende skifter ud i teksten. Typisk skal de jo ikke vare mere end 15-20 sekunder. 

Lad os starte med at tage en uforpligtende snak, så må vi se om der er et match og om jeg kan hjælpe dig. Du er velkommen til at ringe: tlf 28 56 13 06 eller sende mig en mail. jorgencarstens@gmail.com 

Send en mail og vi tager en uforpligtende snak – SoMe video