Videoproduktion

Her kan du se et udvalg af de videoer, jeg står bag og hvad det koster at få lavet en tilsvarende film.
Har du helt andre idéer og ønsker, hører jeg meget gerne fra dig. Når vi sammen arbejder med din videoproduktion,
vil du opleve mig som engageret og jeg vil altid give en kompetent sparring til konkurrencedygtige priser.

MIB Madmarked – film boostede salget under Corona-krisen

Da Corona-krisen satte ind, og restauranter måtte lukke, skruede madkoncernen MIB op for deres Take Away. Kunderne skulle vide, at MIB stadig leverede lækre måltider, så vi producerede en række salgsvideoer til virksomhedens SoMe-platforme. Filmene fik op til 6.500 organiske visninger hver og satte skub i salget i en svær tid. Du kan se dem på deres facebook . Se priseksempel her

Markedsføring – skab opmærksomhed på sociale medier

Det at gøre opmærksom på sin forretning, et stillingsopslag eller en ny hjemmeside kræver stort arbejde. Jeg har lavet et koncept, hvor jeg kan lave en video, uden at vi mødes og uden at jeg skal ud og filme hos jeg. Det eneste jeg skal bruge er nogle billeder, gerne 4-6 stk. samt jeres logo og et budskab. Så producere jeg en 20 sekunders video det passer til de sociale medier. Du kan tjekke dem ud på facebook.

Apodan – vis produktet i brug

Apodan havde brug for at fortælle om fordelene ved deres brystindlæg og forklare, hvordan de bruges korrekt. Vi producerede en film, der viste produktet i brug og tre videoer, hvor en jordemorder giver gode råd om brug af produktet. Med udgangspunkt i disse film, lavede vi en række små videoer til brug på Apodans sociale medier. Se priseksempel her.

House4IT – Employer branding med medarbejderne som afsender

I kampen om at få de bedste medarbejdere ville House4IT fortælle potentielle kandidater om virksomheden som arbejdsplads. De er en lille virksomhed med en stærk kultur, og de mente det kom bedst til udtryk på film. Det resulterede i tre videoer, hvor medarbejderne giver et stemningsfuldt og troværdigt billede af House4IT. Du kan se dem her på deres facebook.

LuksusBank – forklar et kompliceret forretningskoncept

Luksusbank er en eksklusiv secondhand butik med et koncept, der kræver en lidt længere forklaring. Det løste vi med en video, der på 2 min. forklarer, hvordan man kan sælge sit tøj i butikken. De samme optagelser blev også brugt til en video rettet mod shoppeglade kunder. Det blev til flere SoMe-indslag med differentierede budskaber. Se priseksempel her

Konsulenthuset ballisager – markedsføring og online undervisning

Jeg hjælper løbende Konsulenthuset ballisager med videoer til både intern og ekstern brug. Vi producerer bl.a. mange undervisningsvideoer til online undervisning. Det kan også være videoer med interviews med ballisagers kunder eller stemningsvideoer fra et virksomhedsseminar.

Her er lidt forskellige projekter hvor jeg har hjulpet med video

Undgå at købe en video du ikke har brug for!

Inden du går igang med dit videoprojekt, så er her nogle råd du skal overveje, inden du tager kontakt til en producent. Har du nogenlunde styr på de her 3 overordnet emner, så er der en god chance for at i som virksomhed kommer godt fra start. 

DIN MÅLGRUPPE FOR VIDEOEN

Før du går igang bør du overveje følgende:

Hvor skal din video vises? Er det på jeres hjemmeside – de sociale medier – nyhedsbrev, eller skal den bruges flere steder?

Hvem er modtageren og hvor er de på jeres kunderejse? Kender de allerede produktet? Eller skal videoen fortælle om egenskaber og fange en ny kunde? Det er 2 vidt forskellige målgrupper som skal fanges forskelligt.

PRODUKTION, INDHOLD OG FORM

Produktion af video, består af følgende 3 faser:

  1. Idefasen-manuskript-forproduktion
  2. Optagelse – location
  3. Redigering-efterbearbejdelse

Det er vigtigt, at i også er med i for-produktionen for at få flere perspektiver og ideer til hvad der skal filmes og man forventningsafstemmer hvad kan lade sig gøre. Oftes skal personer eller rekvisitter være klar.

FORBEREDELSEN​

Det er vigtigt at forberede med-arbejderne i organisationen, at der skal filmes.

Brug tid på at finde de rigtige locationer, hvor der er plads til udstyr og samtidig giver en god baggrund.

Husk at der skal bruges dækbilleder, så forbered en skudsliste, og udvælg gerne gode sekvenser der visuelt fortæller noget af det som det evt bliver sagt i videoen.

Send en mail og vi tager en uforpligtende snak – videoproduktion